"Тут жили люди...": Наслідки пожеж на Луганщині показали на красномовному фото

11 мешканців регіону стали жертвами вогню. Близько 250 осіб залишилися без домівок.

Волонтери оприлюднили фото вщент знищеного вогнем пожеж на Луганщині подвір'я. На світлині видно, що від будинку залишилися лише обгорілі одвірки. Красномовний кадр з'явився на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

"Тут жили люди… А тепер деякі селища на Луганщині виглядають саме так. Регіон палає втретє за останні три місяці", – йдеться в підписі.

Волонтери також нагадали, що навіть за неостаточними даними вогонь пошкодив щонайменше 250 людських осель. Не менш шокують і цифри щодо втрат: під час ліквідації лісових пожеж були виявлені тіла 11 людей, постраждали 19 та понад 150 місцевих жителів були евакуйовані.

Наслідки пожеж в Луганській області.

Попри те, що пожежі спалахнули ще 30 вересня, їх гасіння тривало станом на 7 жовтня. Найбільш складна ситуація склалася вздовж лінії розмежування – на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапили 32 населених пункти.

"Окрім того, вогнем пошкоджене й майно українських військових. Камери відеоспостереження, коптери, монітори, кілометри кабелю, маршрутизатори, блоки живлення – це невичерпний список того, що необхідно оперативно відновити, аби наші воїни могли й далі протистояти російським окупантам на сході України. Ми подолаємо вогонь. Як і терористів (вони, як ви знаєте, причетні й до масових пожеж на Луганщині)", – запевнили, підсумовуючи, волонтери.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...