Творець і суддя найбільших талант-шоу світу зламав спину: Що відомо

Саймон Коуелл переніс 5-годинну операцію на хребті.

Відомий британський продюсер, творець і суддя телешоу "Американський ідол", "Х-фактор" і "Британія шукає таланти" Саймон Коуелл потрапив до лікарні з переломом хребта після падіння з електровелосипеда. 60-річного медіамагната прооперували незабаром після інциденту, і зараз він "почувається добре", передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Саймон впав, коли тестував новий електричний велосипед у дворі свого будинку в Малібу. Він пошкодив спину і був доставлений в лікарню, - повідомив в прес-секретар Коуелла Daily Mail. - У нього все добре, він перебуває під наглядом, в надійних руках".

Джерело People додає, що операція тривала 5 годин, йому довелося знерухомити кілька хребців і імплантувати металевий фіксуючий стрижень. Саймону зробили операцію вночі, і вже вранці він почувався добре. "Він впав на спину, коли впав з велосипеда. Травми важкі, але йому також сказали, що йому пощастило", - говорить інсайдер.

Коуелл переніс операцію за тиждень до початку зйомок нового сезону шоу "Америка шукає таланти", яку запустив у 2005 році. Один з найбільших представників світового шоу-бізнесу вже був госпіталізований в жовтні 2017 роки після падіння зі сходів свого будинку в Лондоні. Тоді причиною інциденту він назвав низький артеріальний тиск і "вампірський" спосіб життя.

Саймон Коуелл двічі потрапляв в топ-100 найвпливовіших людей світу за версією Time. Його статок в 2015 році оцінювався в $ 425 млн, а в 2020 зріс до $ 600 млн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...