"Ти виглядаєш маніпулятором у чистому вигляді!": Тука зчепився з Арахамією в прямому ефірі (відео)

​Ексзаступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука посварився з главою фракції "Слуга народу" Давидом Арахамією через відведення військ у Золотому.

Це трапилося в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" у п'ятницю, 1 листопада, передають Патріоти України.

"Президент поїхав у Золоте. Там у "сіру" зону потрапили близько 50 будинків. Зустрілися з кожним. Поговорили з усіма. Кількох людей звозили в Станицю Луганську, щоб вони зрозуміли, що таке розведення, поспілкувалися з місцевими жителями", – розповів Арахамія.

"Давайте припинимо брехати! Нікого з Золотого в Станицю не возили. Єдина людина, яка в цей час там була, це Наташа Воронкова, яку обіцяли повезти, але так нічого і не зробили. Другеви весь час ставите як зразок Станицю Луганську. Так ось, там у демілітаризовану зону навіть поліція не заходить! Досить брехати!" – обурився у відповідь Тука.

"Хочеш, приходь завтра і я тобі покажу список тих, хто їздив у Станицю. Тому що зараз ти виглядаєш маніпулятором у чистому вигляді! Ми один одного давно знаємо і можемо спілкуватися", – закінчив суперечку Арахамія.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...