Тиждень лежав із переломом у горах: Собака врятував життя 33-річному італійцю (відео)

За словами альпініста, собака не відходив від нього, охороняв і зігрівав.

В Італії зафіксували випадок, коли собака врятував життя людині. Цього разу вихованець допоміг вижити своєму господарю після того, як той зламав ногу і тиждень лежав із переломом в горах. Як виявилося, це був перший самостійний похід у гори 33-річного мандрівника – він мав уже невеликий досвід ходіння по горах, передають Патріоти України з посиланням на Euronews.

Через деякий час кохана туриста почала хвилюватися і звернулася по допомогу в службу порятунку гірського району Фріулі.

Італійця знайшли в горах – він лежав біля струмка і був накритий листям для того, щоб зігрітися. Його помітили з вертольота рятувальники і побачили поряд із ним вихованця – пса на прізвисько Еш. За словами альпініста, собака врятував йому життя, оскільки вихованець не відходив від нього, охороняв і зігрівав.

За даними служби рятувальників, турист був повністю виснажений, але при свідомості – його доставили в лікарню, а за вихованцем доглядають рятувальники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...