У Африці вбили унікальних білих жирафів - маму і дитинча (відео)

Є ще один білий жираф - він живий. Вважається, що він залишився єдиним у світі.

На північному сході Кенії браконьєри вбили кілька унікальних білих жирафів - маму та дитинча, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Труп самки і дитинчата знайшли біля села на північному сході округу Гарісса. Є ще один білий жираф – він живий. Вважається, що він залишився єдиним у світі.

Їх білий окрас обумовлений рідкісним станом, який називається лейцизмом, при якому клітини шкіри не мають пігментації. Голова громади Ішакбіні Хірола Мохаммед Ахмедноор розповів, що останній раз самку і дитинча бачили понад три місяці тому. Тварини жили у заповіднику на великій обгородженій території.

“Це дуже сумний день для Кенії. Ми єдине товариство у світі, що опікує білих жирафів. Їх вбивство є серйозним ударом по тих заходах, які були зроблені для збереження цього рідкісного і унікального виду", – сказав Ахмедноор.

Товариство дикої природи Кенії розслідує інцидент, браконьєрів поки не знайшли.

Білі жирафи були вперше виявлені в Кенії в березні 2016 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...