У Авакова визначились з кваліфікацією справи важкого поранення очільника "Свободи" у Миколаєві

Відзначається, що перед тим, як стався постріл, чоловік розбирав пістолет травматичної дії.

Голова обласної організації ВО "Свобода" Демид Губський, якого госпіталізували 11 липня з вогнепальним пораненням голови, вистрілив у себе сам. Про це повідомила пресслужба Національної поліції Миколаївської області. Відзначається, що перед тим, як стався постріл, чоловік розбирав пістолет травматичної дії, передають Патріоти України.

Також слідство встановило, що напередодні він разом із цивільною дружиною та друзями відпочивав у розважальному закладі і вживав алкогольні напої. Повернулися додому вони після одинадцятої вечора.

"Коли жінка перебувала на балконі, чоловік розбирав травматичний пістолет. Через деякий час, як розповідає жінка, вона почула постріл і побачила, що її чоловік упав. Після чого викликала брата потерпілого, і разом вони звернулися по допомогою до медиків", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 128 Кримінального кодексу України, "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Під час огляду місця події поліцейські виявили гранату, помпову рушницю і патрони. Місце перебування пістолета було встановлено під час слідчо-оперативних дій, він був вилучений.

Слідство також встановило, що на чоловіка була зареєстрована гладкоствольна помпова рушниця. Повідомляється, що постраждалий також хотів придбати пістолет травматичної дії, але не міг законно отримати на нього дозвіл. Проте пістолет якимось чином здобув. Шляхи надходження зброї та інших причетних до цього осіб тепер встановлюватиме поліція.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...