У "барда Л/ДНР" Чичеріної істерика через арешт ватажка банди "П'ятнашка" - звинувачує Абхазію в роботі на Україну і НАТО

Росіянка звинуватила російських окупантів Абхазії в ... "зраді" Росії.

Прихильниця терористів Донбасу російська співачка Юлія Чичеріна болісно відреагувала на новину про те, що в окупованій Абхазії був заарештований колишній ватажок угруповання "ДНР" "П'ятнашка" Ахра Авідзба на прізвисько Абхаз. Зі скандальною заявою Чичеріна виступила на своєму каналі в Telegram, передають Патріоти України.

"Затримання одного з головних командирів і символів Донбасу - це удар в спину "республікам", - написала співачка з РФ.

Вона звинуватила владу невизнаної Абхазії, яка повністю контролюється Росією, в роботі на Грузію, Україну і НАТО. "Дружба нинішньої влади з Грузією, а отже і з НАТО, вже дає про себе знати", - заявила Чичеріна.

Вона звинуватила російських окупантів Абхазії в ... "зраді" Росії.

Варто зазначити, що про арешт Абхаза місцевою "службою держбезпеки" стало відомо 5 березня. За останніми даними, бойовика звинувачують в незаконному зберіганні зброї, що загрожує йому 6 роками в'язниці.

У Москві подію ігнорують. І не дивно. Бойовик в 2020 році потрапив в "немилість" влади РФ, коли намагався протаранити позашляховиком російський КПП на кордоні з Абхазією. Тоді він був заарештований, але не надовго.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...