"У Чернівцях, де вже два хворих коронавірусом, і досі немає експрес-тестів", - Каспрук

Не треба тішити себе ілюзіями і порівнювати системи охорони здоров’я України з Італією, яка на сьогодні ледве-ледве справляється, зазначив політик.

У Чернівцях, де вже зафіксовано два випадки зараження коронавірусом, немає тест-систем для виявлення COVID-19. Про це заявив мер міста Олексій Каспрук в ефірі програми “Право на владу”, передають Патріоти України.

“Тест-систем у нас немає. Якщо провести аналогію, ми живемо в будинку, в лісі, навколо нас горить пожежа. Можна вірити в те, що нас пронесе, але, швидше за все, нам всім разом потрібно готуватися, рубати дерева навколо нашого будинку і запасатися водою. Я думаю, враховуючи ситуацію світову, кількість хворих у нас буде тільки збільшуватися. І не треба тішити себе ілюзіями і порівнювати системи охорони здоров’я України з Італією, яка на сьогодні ледве-ледве справляється”, – заявив він.

Каспрук додав, що в Італії не вистачає апаратів штучної вентиляції легенів та засобів індивідуального захисту.

Також за словами політика, їм обіцяють, що скоро тест-системи в Чернівцях з’являться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...