"У чому фішка?! Всі дотримувалися спортивного режиму, а потім пів команди почало бухати": Президент футбольного клубу пояснив, чому ніколи не підпише Мілевського і Селезньова

Функціонер зазначив, що у його клубу інша філософія - "виходити на поле, робити головою підкати, рубатися і вмирати".

Євген Селезньов та Артем МілевськийПрезидент Інгульця Олександр Поворознюк розповів, чому його клуб ніколи не підпише колишніх форвардів збірної України Артема Мілевського і Євгена Селезньова, передають Патріоти України з посиланням на Footboom.

Так, Поворознюк зазначив, що ніколи не підпише цих футболістів, оскільки у його клубу інша філософія.

Для прикладу президент Інгульця привів форварда ковалівського Колоса Володимира Лисенка. Поворознюк відзначив професіоналізм гравця, який у свої 32 роки б'ється на полі до останнього.

«Селезньова і Мілевського треба забувати. Є молоді та перспективні хлопці, про яких треба говорити. Який піар з того, що Колос запросив Селезньова? Всі дотримувалися спортивного режиму, а потім пів команди почало бухати. Так хіба це піар?

Фішка не в тому, щоб запрошувати в команду Селезньова або Мілевського. Найкращий піар — виходити на поле, робити головою підкати, рубатися і вмирати", — сказав Поворознюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...