У Держдумі РФ хочуть викупити в України останки радянського "кілера"

Депутат Держдуми Російської Федерації, один з керівників правлячої партії "Єдина Росія" Олександр Хінштейн запропонував зібрати кошти на перепоховання останків радянського розвідника, офіцера НКВД Миколи Кузнєцова в Росії.

Депутат російської Держдуми запропонував фактично викупити останки радянського розвідника Кузнєцова, який під час Другої світової війни відзначився вбивствами і замахами на керівників адміністрації Рейхкомісаріату. Про це повідомили в пресслужбі партії "Единая Россия", передають Патріоти України.

Агент НКВД Микола Кузнєцов загинув 8 березня 1944 року в селі Боратин Бродівського району на Львівщині.

Олександр Хінштейн пропонує зібрати кошти на перевезення останків розвідника, які поховані на Пагорбі Слави у Львові, за місцем його народження - в місто Кудимкар Пермського краю або на територію іншого регіону РФ, тісно пов'язаного з пам'яттю про Миколу Кузнєцова.

Раніше виконком Львівської міської ради переніс розгляд питання про перепоховання останків Кузнєцова. Міський голова Львова Андрій Садовий з цього приводу заявив, що поки українські воїни знаходяться в полоні, міська влада не буде розглядати це питання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...