У Дніпрі чоловік серед білого дня напав на 10-річного хлопчика (відео)

Інцидент трапився у дворі житлового будинку на вулиці Янтарній.

У Дніпрі 8 серпня чоловік серед білого дня напав на 10-річного хлопчика. Про це стало відомо в Facebook-групі "Калинівський (Клочко). Дніпро", передають Патріоти України.

За словами автора публікації, дитина нібито гуляла на майданчику чужого двору і сильно шуміла. Сам нападник пояснив, що таким чином покарав школяра за те, що той кидав у вікна каміння.

У коментарях під постом розгорілася палка дискусія. Чимало учасників спільноти назвали такі методи поводження з дітьми неприпустимими. Деякі користувачі мережі виправдали вчинок чоловіка, адже поведінка нинішнього молодого покоління залишає бажати кращого.

"Ніхто не має права піднімати руку на чужу дитину! Ніхто і ніколи не повинен навіть замислюватися над цим, не те що шукати виправдання таким діям. Тільки батьки і закон мають право карати".

"Що він таке? Таким істотам, як правило, завжди хтось заважає, але нападають вони виключно на маленьких і беззахисних".

"Коли це дитятко потрапить каменем у ваше вікно і осколки впадуть на сплячу дитину – я гляну на вашу реакцію. Мужика не виправдовую, але у мене був такий випадок – живу на першому поверсі і влетів камінь майже до дитячого ліжечка".

"Ну, з нинішнім поколінням так і треба. Налякав, дав підсрачника".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...