У Дніпрі під час затримання чоловік застрелив копа (фото)

Надзвичайна подія трапилася 19 червня на Запорізькому шосе.

У Дніпрі затримали чоловіка, який вистрілив в оперативного співробітника Шевченківського відділення поліції. Від отриманих травм 26-річний правоохоронець Дарвін Потуданський помер на місці. Про це повідомила пресслужба поліції Дніпропетровської області у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначається, що зловмисник напав на поліцейського під час затримання. Декілька пострілів у бік оперуповноваженого він, зокрема, здійснив із пістолета Макарова.

"Поліцейський, будучи пораненим і стікаючи кров’ю, все ж затримав підозрюваного. А після того, як одягнув на нього кайданки, помер", – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що зловмисника підозрювали у скоєнні розбійного нападу вранці 19 червня. Для затримання всім оперативникам та нарядам патрульним надали прикмети правопорушника та опис його автомобіля.

"Під час відпрацювання міста поліцейські Шевченківського відділення поліції побачили схожий за описом автомобіль. Для встановлення особи водія вирішили доставити його до відділення поліції. Під час руху авто зловмисник здійснив декілька пострілів у поліцейського, який сидів поряд. Пораненому вдалося вихопити зброю у нападника, затримати його та одягнути на нього кайданки", – розповіли у відомстві передісторію трагедії.

На місці працювали до трьох екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також співробітники карного розшуку. Нині всі обставини події з'ясовуються, триває розслідування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...