У Дніпрі поліцейський вдарив дівчину по обличчю (відео)

Варто відзначити, що деякі українці визнали подібну реакцію правоохоронця нормою.

В одному з супермаркетів Дніпра поліцейський з розмаху вдарив дівчину по обличчю, а потім став заламувати їй руки і тягнути в бік. Відповідне відео опублікував Telegram-канал hyevuy_dnepr, передають Патріоти України.

Конфлікт стався в магазині EVA на вулиці Робоча. Судячи з відео співробітники магазину затримали двох дівчат і викликали поліцію охорони. Один з прибулих правоохоронців відвів одну дівчину вглиб магазину, а другий намагався відвести іншу.

У цей момент дівчина розмовляла по телефону, описуючи ситуацію.

Після питання "За що мене тут тримають?" - поліцейський навідмаш ударив дівчину по обличчю, вибивши з її рук телефон, і намагаючись заламати руки, повів убік.

Варто відзначити, що деякі користувачі в коментарях визнали подібну реакцію правоохоронця нормою.

  • Закривали б свій сра**ник, не вихопив б.
  • Цікаво спостерігати, як ці правдоруби, які женуть на копа, потім верещать у відділенні - ой у мене вкрали гаманець, зробіть що-небудь.
  • Правильно робить (відповідь на заголовок). На хамство тільки так треба відповідати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...