У Дніпрі в одній з багатоповерхівок обірвався ліфт з пасажирами

Жителі під'їзду, в якому стався інцидент, повідомили, що проблеми з ліфтом у них виникали давно.

В одному з під'їздів багатоповерхівки в Дніпрі на проспекті Героїв обірвався ліфт з третього поверху. На момент події в ліфті знаходилася сімейна пара, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу ДСНС.

Прес-секретар ДСНС в Дніпропетровській області Дарина Гречіщева зазначила: «На цей виклик виїжджала бригада 19 пожежно-рятувальної частини. На місці вже працювала ліфтова служба, яка зуміла відкрити двері кабіни. Рятувальникам залишилося лише поставити драбину, щоб допомогти чоловікові і дружині вибратися з ліфта. Ніхто не постраждав".
За словами чоловіка, який опинився в ліфті, комунальні служби спрацювали досить швидко. Жителі під'їзду, в якому стався інцидент, повідомили, що проблеми з ліфтом у них виникали давно.
Після того, як співробітники комунальних служб дістали з ліфта подружжя, кабіну ліфта закрили. При цьому ніяких огорож або оголошень про те, що ліфтом поки користуватися небезпечно, на місці немає.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...