У Дніпрі вчителька початкової школи потрапила в скандал через 1 травня

Пізніше маму першокласника "вигнали" з батьківського чату за несприйняття скрепних нахилів викладача...

У Дніпрі класний керівник першого класу в школі №45 привітала батьків і учнів з Міжнародним днем праці комуністичною символікою. До групи соціальної мережі "Viber" учитель відправила відео-привітання. Відповідні скріншоти опублікувала мама одного з учнів в групі "Батьки SOS" у Facebook, передають Патріоти України.

Пізніше її "вигнали" з батьківського чату.

"І смішно, і сумно, і взагалі... Особливо після підсумків "дистанційного" навчання. І справа навіть не в ностальгії (мають право). Справа в тому, що є закон. А центр з великою кількістю соціальних зв'язків цей закон ігнорує" , – написала Анна Шевченко.

Публікація викликала бурхливу реакцію серед батьків в мережі:

Пізніше Шевченко показала повідомлення, яке адресували їй в батьківському чаті. Мамі "дали час до ранку", щоб покинути групу.

"Сьогодні стався неприємний, особисто для мене, інцидент. Одна незадоволена особа, не буду вказувати ім'я і прізвище, виставила в соціальну мережу переписку. Риторичне питання чим дану особу образила школа, батьки класний керівник? Побори? "Пережитки минулого"? Невлаштоване свято 8 Березня? Особисто мені було гидко читати пости в Фейсбуці, які обливають школу і класного керівника брудом, як батькам ставлять "діагнози". Даній особі даю часу до ранку, щоб самостійно покинути батьківський чат, або я це зроблю на правах адміністратора", – написала, судячи з усього, голова батьківського комітету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...