У Дніпрі злодії намагалися викрасти з лікарні ... батарею опалення (фото)

Злодіїв, які тягли з лікарні батарею, зауважив випадковий перехожий, який повідомив про це в патрульну поліцію.

У суботу, 7 листопада, троє чоловіків спробували вкрасти з будівлі, розташованої на території лікарні на вулиці Желєзноводську в місті Дніпрі батареї опалення. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Злодіїв, які тягли з лікарні батарею, зауважив випадковий перехожий, який повідомив про це в патрульну поліцію. За словами очевидця, її завантажили в автомобілі ВАЗ, який відразу поїхав.

"Патрульні прибули за вказаною адресою і виявили двох чоловіків, які несли металеві труби. Їх зупинили. На питання звідки у них вони, громадяни чіткої відповіді не надали", - сказано в повідомленні поліцейських.

Тим часом екіпаж поліції виявив в місті схожий за прикметами ВАЗ. Його зупинили і під час перевірки виявили в салоні машини батарею. Водій пояснив, що двоє його знайомих попросили відвезти її в пункт прийому металобрухту. Після цього "знайомі" зізналися, що хотіли здати зрізані труби на металобрухт і отримати гроші.

На місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...