У ДТП на Вінниччині загинули троє військових

Водій не впорався з керуванням і машина зіткнулася з деревом.

У Вінницькій області в результаті ДТП загинули троє військових, ще одна пасажирка потрапила в реанімацію. Про це повідомили у Вінницькій обласній поліції, передають Патріоти України.

Аварія сталася 9 травня близько 22.00 на дорозі між селами Нападівка і Люлинці Калинівського району.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Mercedes-Benz Vito 28-річний житель Калинівки, не вибравши безпечну швидкість, не впорався з керуванням, через що автомобіль з'їхав з дороги та зіткнувся з деревом.В результаті аварії водій, 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А 1119, від отриманих травм загинули на місці.

20-річну пасажирку цього автомобіля у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Калинівської районної лікарні.

Обставини і причини аварії розслідуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...