У "Голосі" запевняють, що вони не партія Вакарчука

11 червня лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук заявив про складання повноважень народного депутата України.

Сергій Рахманін

Святослав Вакарчук, який написав заяву на складання повноважень народного депутата, залишається членом партії "Голос". Політсила продовжує роботу. Про це сказав голова фракції "Голосу" у Верховній Раді Сергій Рахманін, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Святослав з самого початку говорив, що це не партія Вакарчука. Тепер у партії з'явилася можливість довести це на практиці", - сказав нардеп.

"Він заявив про те, що не здає партійного квитка і залишається членом партії "Голос". Це було підтверджено ним на засіданні фракції. Крім цього, він сказав, що активно братиме участь в агітаційній компанії і роботі партії в усіх її видах і проявах, включаючи місцеві вибори. І що партія може розраховувати на його активну підтримку настільки, наскільки це буде затребувано. Все інше - питання статуту і правил. У нас є з'їзд, який обирає голову партії і його заступників. Є фракція, яка обирає голову фракції і його заступника. Усі ці люди залишаються на своїх місцях. Відповідно, ніякої ротації ні в керівництві партії, ні в керівництві фракції не відбувається. Всі залишаються на своїх місцях. Працюють так, як працювали", - заявив Рахманін.

"Насправді в нас зараз з'явилася можливість довести свою спроможність. Є можливість рухатися і рости, і зараз саме можливість себе продемонструвати. Скажу більше: при тому, що я не великий любитель прив'язуватися до рейтингів, все ж зауважу: в принципі рейтинг партії зараз вищий за рейтинг Вакарчука - кандидата у президенти. Тому можна говорити про те, що в кожного з'явилася можливість показати, наскільки він спроможний як член команди і як політик. Це можливість показати, чого ти вартуєш, за великим рахунком. Кожен із нас хоча б раз в інтерв'ю говорив про те, що ми не партія Вакарчука. Ми - партія "Голос". У кожного з нас є своя думка, своя біографія, своя репутація; кожен із нас чогось вартий. Зараз з'явилася можливість показати, чого ми варті всі разом. Це хороший іспит, хороший експеримент", - сказав нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...