У Європі вже замовили перші дози: Вакцина проти коронавірусу готова

Німеччина, Італія, Нідерланди та Франція вирішили на випадок ефективності вакцини, бо попередні дослідження дійсно говорять про її перспективність, бути забезпеченими певною кількістю вакцин та оперативно провести щеплення населення.

Перші дози вакцини проти COVID-19 вже замовили Італія, Німеччина, Франція та Нідерланди. У контракті передбачено 400 мільйонів доз вакцини, розробленої Оксфордським університетом. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Італії. Також повідомлення про угоду опублікував сайт фармкомпанії АstraZeneca, передають Патріоти України.

"Разом з міністрами охорони здоров’я Німеччини, Франції та Нідерландів після запуску вакцинного альянсу ми підписали контракт на поставку до 400 мільйонів доз вакцини, призначених для всього населення Європи", – написав міністр італійського МОЗ Роберто Сперанца.

Компанія АstraZeneca спільно з Оксфордським університетом розробила вакцину й продовжує працювати над нею, наразі кілька етапів експериментів вже показали успіх, тому очікують, що випробовування закінчиться восени.

За словами італійського чиновника, сьогоднішня угода з АstraZeneca – це "багатонадійний перший крок" для Італії та Європи. "Вакцина – єдине остаточне рішення проти COVID-19. Це загальне суспільне благо, право кожного, а не привілей кількох", – зазначив Роберто Сперанца.

Випробування тривають, якщо ефективність вакцини підтвердить останній етап випробувань – клінічні дослідження за участі добровольців, то так!

Німеччина, Італія, Нідерланди та Франція вирішили на випадок ефективності вакцини, бо попередні дослідження дійсно говорять про її перспективність, бути забезпеченими певною кількістю вакцин та оперативно провести щеплення населення, передусім вразливих до коронавірусу груп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...