"У Кабінет міністрів зайшли корупційні чиновники середньої ланки", - політтехнолог

Нові міністри є носіями старої філософії.

Новий Кабмін це - уряд не для реформ. Про це розповів політтехнолог Сергій Гайдай, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Перший Кабмін визначався екскерівником Офісу президента Андрієм Богданом. Він мав банальну стратегію. Думав, достатньо поміняти неефективних, нечесних людей на професіоналів. Таких підібрали. Їх називали "соросята". Виявилось, вони, як і Зеленський, хотіли для країни добра, але не мали бачення. Не змогли вибудувати практичної стратегії. Зеленський це зрозумів після "плівок" Гончарука. Тодішній прем'єр сформулював основну проблему - у президента туман у голові. Мовляв, треба робити йому теплу ванну й розказувати про позитивні зміни. Навіть якщо насправді реформ не відбувається", - пояснює експерт.

Володимир Олександрович усвідомив, що цих людей варто змінити. Але обрав значно гірших, каже політтехнолог. "У Кабінет міністрів прийшли представники середньої ланки чиновників. Вони завжди працювали для корупційних схем і оборудок. Є носіями старої філософії. Очолили схеми. В умовах кризи це швидко стає явним. Уже почалися скандали. Брат голови Офісу президента Андрія Єрмака торгує посадами, як за попередньої влади", - додає експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...