У Кабміні розповіли, коли SIM-карти прив'яжуть до паспортів

Міністр Кабінету міністрів вважає, що це обтяжуюча міра, яка ускладнить життя як громадянам, так і бізнесу.

Найближчим часом на території України навряд чи варто вводити систему, яка зобов'язує прив'язати SIM-карту до паспортів. За словами міністра Кабінету міністрів Дмитра Дубілета, дана ідея не дуже проста в реалізації, займе багато часу і обтяжить українських громадян і бізнес, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Дубілет пояснив, що такий крок є додатковим регулюванням. Він запевнив, громадянам і бізнесу не дуже сподобається ідея, якщо їх зобов'яжуть купувати SIM-карту за паспортом.

Дубілет пропонує, що спочатку держава повинна дерегулювати всі процеси, щоб громадяни почали їй довіряти, а вже потім умовно "докручувати гайки" при необхідності.

Міністр вважає, що в країні є більш важливі процеси, ніж подібна прив'язка, і навантажувати громадян додатковими зобов'язаннями не дуже правильно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...