У катастрофі українського Boeing в Ірані помітили дивний збіг

Факт катастрофи українського лайнера МАУ саме на території Ірану викликає питання, враховуючи, що в 1988 році США збили іранський літак і Тегеран міг у такий спосіб намагатися помститися.

На це звернув увагу в матеріалі The Independent редактор журналу Aviation Security International Філіп Баум, передають Патріоти України.

Він наголосив, що поки зарано спекулювати, проте ситуація дійсно неоднозначна.

За словами Баума, аварія примітна тим, що це трапилося в Ірані саме зараз – на тлі конфлікту Тегерана зі США через убивство генерала Касема Сулеймані.

"Якщо порівнювати дві держави зі збитими літаками, як жертви, то Україна спадає на думку виключно через катастрофу MH17. Іран же пережив аналогічну трагедію в 1988 році", – зазначив він.

Але, додав Баум, це може бути просто "дивним збігом". "Я просто думаю, що ніщо не вказує на те, що це було збиття. Якщо ж і правда так, то хто це міг зробити?" – задумався він.

Відзначимо, в ЗМІ вже припустили, що український літак могли помилково збити ППО системи Ірану, цілячись, наприклад, в американське повітряне судно. На користь цієї версії свідчать також дивні відмітини, схожі на сліди від пострілів, на уламках Boeing.

Крім того, 7 січня президент Ірану Хасан Роухані нагадав у своєму Twitter США про збитий у 1988 році іранський літак. "Ви повинні пам'ятати число 290. Ніколи не погрожуйте іранському народу!" – пригрозив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...