У Кельтському морі загинув український моряк

Судно під прапором Мальти зробило запит на допомогу для 57-річного українського моряка, який дістав травму під час шторму. 23 листопада медики констатували його смерть.

Український моряк із судна під прапором Мальти загинув під час шторму в Кельтському морі, повідомила 24 листопада у Facebook пресслужба фонду допомоги морякам "Ассоль", передають Патріоти України.

Суховантаж зробив запит у рятувальників у Франції на медичну допомогу для 57-річного українського моряка, який перебував у критичному стані. "Травму він дістав унаслідок шторму... Команду медпрацівників доправили на борт суховантажу вертольотом... 23 листопада лікарі констатували смерть моряка", – ідеться в повідомленні.

Судно перервало рейс із Великобританії на Кубу і вирушило у Брест. Точна причина нещасного випадку поки невідома. "Випадки, коли моряки опиняються на палубі в несприятливих погодних умовах, трапляються не так уже рідко... Моряки взагалі не мають виходити на палубу в несприятливих погодних умовах, якщо від цього безпосередньо залежить безпека судна та екіпажу. У разі, якщо це можливо, роботу необхідно відкласти доти, доки погода покращиться, або до наступного заходження в порт", – додали у фонді "Ассоль".

Кельтське море розташоване в басейні Атлантичного океану, омиває частину Ірландії, Великобританії та Франції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...