У Харкові медсестра принесла прооперованій дитині використану крапельницю, у крові першого пацієнта (фото)

На зауваження медсестра відреагувала фразою: "Що ви хотіли? Це безкоштовна медицина".

Медсестру Харківської обласної дитячої клінічної лікарні №1 звинуватили в тому, що вона мало не поставила дитині використану капельцу. Трубка від системи була в чужій крові, написала на своїй сторінці у Facebook харків'янка Олена, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що її дитині 15 травня зробили операцію через утворення кісти і флюсу після невдалого лікування зубів. "Дуже дякую лікарям, які провели операцію, зробили все професійно, дитина відійшла від наркозу швидко, без будь-яких наслідків. Дякую персоналу, який проводив процедури, ставив крапельниці, але до 18.05", – зазначила вона.

За словами Олени, 18 травня на зміні була медсестра Олена Бєлова. Мати дитини зазначила, що та майже відразу почала вести себе в хамській манері і накричала на її чоловіка, який прийшов у відведений для відвідування час і з дотриманням епідемічних заходів безпеки.

Жінка зауважила, що після суперечки медсестра залишила крапельницю, шприц із ліками і пішла, не надавши лікування дитині, а потім повернулася з іншого крапельницею. "Через деякий час приходить з іншою крапельницею і ставить її дитині, яка лежала з нами в палаті разом із мамою Євгенією. До речі, дуже дякую Євгенії, яка помітила таке... поки ми з'ясовували з медсестрою стосунки, Женя відвела мене і сказала: "Лєн, подивися, а чому трубка від системи червона?". Система, яка призначалася для нас, висіла якраз напроти очей Жені... коли я взяла в руки систему, трубочку, моєму обуренню не було меж... у "новій системі" була чиясь кров. Як це б..дь взагалі можливо?" – обурилася Олена.

Вона додала, що на її зауваження медсестра відреагувала фразою: "А я не знаю, що ви тут робили, поки я виходила", а потім спішно забрала штатив із крапельницею зі словами: "Що ви хотіли? Це безкоштовна медицина".

За словами Олени, черговий лікар ніяк не відреагував на цю ситуацію, а завідувачка відділення висловила сумнів у тому, де саме зроблено фото використаної крапельниці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...