У Харкові з невідомих причин повністю згоріла маршрутка

Під час виникнення пожежі в маршрутці знаходився тільки водій, який зумів вибратися і зателефонувати "101".

У суботу, 30 січня, в Харкові загорівся маршрутний автобус "Богдан", до моменту приїзду пожежників маршрутка була повністю охоплена вогнем. Пасажирів усередині автобуса в момент загоряння не було. Про це повідомляє пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України.
Інцидент стався на вулиці Валдайська. Під час виникнення пожежі в маршрутці знаходився тільки водій, який зумів вибратися і зателефонувати "101". Коли приїхали пожежники, вогонь повністю охопив автобус, площа пожежі оцінили в 18 квадратних метрів.

Під час пожежі ніхто не постраждав, на даний момент з'ясовуються причини займання та оцінюють суму збитків. Постраждалих під час інциденту немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...