У хід пішли ножі і пістолети: Масова бійка в столичному ресторані (відео)

Інцидент стався в ресторані «Каспій» на вулиці Автозаводська.​

У Києві ніч на 29 червня в Оболонському районі стався конфлікт, який закінчився масовою бійкою і стріляниною, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

В ході події кількох відвідувачів повіяли газовим балончиком, а одному чоловікові вистрелили в ногу. Нападники втекли. Поліція оголосила по місту план «Сирена».

За словами відвідувачів закладу, на танцполі ресторану посварилися двоє чоловіків і зав'язалася бійка, в ході якої один хлопець дістав ніж. Його повалили на підлогу і вивели на вулицю відпочиваючі, але на цьому все не закінчилося. Через 15 хвилин агресор повернувся в ресторан на автомобілі з чотирма товаришами.
Група людей забігла всередину і почала новий етап конфлікту із застосуванням газових балончиків і зброї: одному чоловікові нападники вистрілили в ногу. Під час бійки в закладі перебували діти. Після цього чоловіки сіли в чорний Seat і зникли.
Підозрюваних затримали через кілька годин в Дніпровському районі. Патрульні отримали орієнтування, що нападники поїхали з місця події на чорному Seat з литовськими номерами. Схожий за прикметами автомобіль поліцейські помітили на вулиці Андрія Малишка. Правоохоронці заблокували машину і затримали групу чоловіків. У салоні також знаходилося двоє дівчат, у яких патрульні виявили речовини, схожі на наркотики. Підозрюваних закували в наручники. За наявною інформацією, дані особи можуть бути причетні до ще кількох розбоїв, в тому числі на території Гідропарку. Всі учасники інциденту доставлені у відділення поліції.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...