"У Кремлі чекають": На Росії попередили Україну про ймовірний удар після виборів

Після виборів президента України, Росія може вдарити з будь-якого боку.

"Удар можна чекати від куди завгодно: від політиків, на яких впливає Кремль, від спецслужб, які знаходяться в тісному контакті зі спецслужбами РФ, від армії, в якій дуже потужні російські агентурні мережі. Від телебачення, від пропагандистської кампанії, яка різними способами проникає в Україні. Пуповину треба перерізати", – заявив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

На його думку, першочерговим завданням наступного президента України має стати реформування системи безпеки України починаючи від поліції, закінчуючи СБУ і армією. Росіянин відзначив, що навіть після п'яти років військової агресії з боку Росії, в українських спецслужбах залишилися люди, тісно пов'язані з РФ. "Зараз в Кремлі очікують якихось результатів, але відразу після виборів будуть і провокації, і навіть військові, можливо, провокації, але безумовно кроки будуть прийматися", – вважає Боровий.

Російський опозиціонер так само прокоментував можливість і ризики невизнання з боку Росії виборів президента в Україні. "Ризики для України зберігаються до тих пір, поки Україна це хвилює. Колись Росія приймала рішення про те, що столиця Естонії Таллінн пишеться з однією "н", а естонці просили писати з двома. Був дипломатичний конфлікт, ноти протесту писали. А потім Естонія подорослішала, повернулася до Росії спиною, і її перестало хвилювати, що там в Росії беруть", – сказав він.

"Я сподіваюся, що Україна скоро так теж зробить, і перестане цікавитися тим, що там роблять ці божевільні депутати в Держдумі", - додав росіянин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...