У Кремлі відреагували на можливе будівництво стіни на Донбасі

Помічник президента України Андрій Єрмак заявляв, що якщо Росія не погодиться на домовленості про припинення вогню та обмін полоненими, "в цьому випадку ми будемо будувати стіну, і життя буде продовжуватися".

Андрій Руденко

У Росії відреагували на заяву помічника президента України Андрія Єрмака про можливість "будівництва стіни" на межі з окупованим Донбасом і назвали її контрпродуктивною. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Руденко зазначив, що головне завдання РФ на зустрічі "нормандської четвірки" в Парижі - це начебто підтвердження прихильності Києва, Донецька і Луганська мінським домовленостями.

"Спроби спекулювати на різного роду негативних сценаріях навряд чи корисні напередодні зустрічі лідерів в Парижі. Такі заяви контрпродуктивні та викликають серйозні питання щодо реальних намірів Києва на майбутньому саміті", - заявив він.

Нагадаємо, Єрмак заявляв, що українська влада в разі провалу нормандської зустрічі і мінського процесу готова будувати стіну на Донбасі. За його словами, якщо Росія не погодиться на домовленості про припинення вогню та обмін полоненими, "в цьому випадку ми будемо будувати стіну, і життя буде продовжуватися".

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...