У Кропивницькому під час затримання помер колишній офіцер поліції

Під час попереднього огляду тіла судово-медичним експертом видимих тілесних ушкоджень, які б могли стати причиною смерті, не виявлено.

16 липня близько 22:30 у Кропивницькому під час затримання помер майор поліції у відставці. Чоловіка на автомобілі ВАЗ патрульні зупинили на вулиці Садовій. Порушник правил дорожнього руху мав ознаки алкогольного сп'яніння. Після зупинки намагався вчинити бійку з патрульними, повідомили у прес-службі відомства, передають Патріоти України.

"У водія були ознаки сп'яніння та не було при собі документів на право керування транспортним засобом. Відмовлявся виконувати законні вимоги поліцейських і намагався вчинити бійку з поліцейськими. Покликав на місце події своїх знайомих, які також влаштували штурханину з патрульними. Щодо вказаних осіб та водія поліцейські застосували спецзасоби. Після затримання патрульні помітили, що водій автомобіля ВАЗ непритомніє. Поліцейські одразу почали надавати домедичну допомогу та викликали на місце "швидку". Лікарі надали невідкладну допомогу, проте зусилля були марними", - сказано повідомленні.

Під час попереднього огляду тіла судово-медичним експертом видимих тілесних ушкоджень, які б могли стати причиною смерті, не виявлено. Причини смерті будуть встановлюватись експертизою. Ведеться слідство.

Померлому майорові було 52 роки, повідомила його невістка Ольга Собченко. У момент смерті вона з двома синами чоловіка були поруч.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...