​У Кривому Розі мешканці міста вимагають перейменувати проспект Гагаріна у Борщовий проспект​

За три дні петиція набрала лише 9 голосів.

У Кривому Розі мешканці міста зареєстрували електронну петицію з вимогою перейменувати проспект Гагаріна на Борщовий проспект, передають Патріоти України.

При цьому автор петиції посилається на закон про декомунізацію, а також на той факт, що саме на цьому проспекті розташована велика кількість закладів громадського харчування.

"Зважаючи на кількість закладів харчування на цій вулиці, задля підвищення розуміння тисячолітньої історії української нації, в порівнянні з подією, яка жодним чином не відобразилося на житті Кривого Рогу, та зважаючи на історичні дані громада міста хотіла б змінити назву центрального проспекту міста на проспект Борщовий", – зазначає автор петиції Володимир Меньшов.

Станом на 5 лютого за три дні петиція набрала лише 9 голосів. Тим більш, що вулиці і проспекти, названі на честь Юрія Гагаріна, декомунізації не підлягають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...