У Києві побили лікаря-ветерана АТО, який викрив мільйонні розкрадання в Інституті раку

Комісія, в яку входить Шудрак, зафіксувала в Інституті нестачу матеріальних цінностей на 9 млн грн.

У Києві невідомий побив заступника головлікаря з хірургічної частини в Національному інституті раку Анатолія Шудрака, який в 2010-2015 роках був головним військовим хірургом Міноборони і майже рік провів у зоні АТО. Про це повідомляє головний лікар Інституту раку Андрій Безносенко, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався о 8:00 ранку перед головним входом у будівлю Інституту. «Напад точно нагадує напад на мене – без слів, удари зі спини, тільки в голову, не виключено, що з використанням кастета. Та й замовники ті ж», – стверджує Безносенко.

Він розповів, що раніше комісія, в яку входить Шудрак, зафіксувала в Інституті нестачу матеріальних цінностей на 9 млн грн. «А «кишенькового» директора вже немає для прикриття зловживань, тому залишаються методи 90-х. Що ще має статися, щоб правоохоронні органи адекватно і в повному обсязі розслідували напади на лікарів?», – додав головний лікар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...