У Києві померла вдова легендарного Валерія Лобановського

Аделаїда Панкратіївна пережила Валерія Васильовича, який помер 13 травня 2002 року, на 18 років.

Валерій Лобановський разом з дружиною та донькою

У четвер, 5 листопада, у віці 80 років померла вдова легендарного футболіста та тренера київського "Динамо" Валерія Лобановського Аделаїда. Президент столичного клубу Ігор Суркіс висловив щирі співчуття її рідним і близьким. Він також відзначив, що вона довгі роки була частиною динамівської сім'ї, переживаючи разом з командою перемоги та поразки, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу столичного клубу.

"З безмежною скорботою зустрівши сумну звістку про смерть Аделаїди Панкратіївни Лобановської, висловлюю щирі співчуття її рідним і близьким. Дружина Валерія Васильовича довгі роки була частиною динамівської сім'ї, переживала з командою перемоги і поразки. Аделаїда Панкратіївна була душевною та щирою людиною, надійним тилом для нашого великого тренера та його вірною помічницею. Щиро сумую разом з рідними і близькими Аделаїди Лобановської. Всім, хто знав цю чудову жінку, буде не вистачати її доброти і життєвого оптимізму. Світла пам'ять про Аделаїді Панкратіївну Лобановську назавжди залишиться в наших серцях", – цитує Суркіса-молодшого офіційний сайт "Динамо".

Свій 80-річний ювілей Аделаїда відсвяткувала 21 жовтня. Таким чином, вона пережила Валерія Васильовича, який помер 13 травня 2002 року, на 18 років. У неї залишилася дочка Світлана.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...