У Києві судитимуть екс-співробітника ГПУ, який розпродував речові докази

18 березня 2018 року в НАБУ було зареєстровано кримінальне провадження, 25 травня складено обвинувальний акт, справу передано до Подільського райсуду Києва.

До суду передано кримінальне провадження щодо колишнього співробітника Генеральної прокуратури, який, зловживаючи службовим становищем, у 2016 році розпродавав речові докази, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу НАБУ.

Обвинувачуваний - колишній заступник департаменту ГПУ. За даними слідчих, він систематично зловживав службовим становищем, привласнюючи чуже майно. "Обвинувачений розтратив речові докази у кримінальному провадженні в особливо великому розмірі шляхом їхнього продажу стороннім особам. Йдеться про кошти та майно, які екс-прокурор вилучив під час проведення слідчих дій у межах розслідування одного з кримінальних проваджень", - сказано в повідомленні НАБУ.

Крім того, колишній співробітник Генпрокуратури не вказав у декларації за 2015 рік, що користується позашляховиком Audi Q7.

18 березня 2018 року в НАБУ було зареєстровано кримінальне провадження, 25 травня складено обвинувальний акт, справу передано до Подільського райсуду Києва. Підозрюваному екс-прокурору ГПУ інкримінується ст. 366-1, ч. 5 ст.191, ч. 3 ст. 191, ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...