У Києві в будь-який момент може завалитись житловий будинок (відео)

В КМДА прийшли до висновку, що необхідно внести додатковий бюджетний запит для проведення ремонту.

У Києві ось-ось може обвалитися житловий будинок. Місцеві жителі стурбовані цим фактом, і просять представників влади якомога швидше вирішити це питання, передають Патріоти України з посиланням на Vgorode.

Мешканка Святошинського району української столиці не витримала і опублікувала ролик в соціальних мережах. Жінка зазначила, що їй набридла ситуація з будинком, який розташований по вулиці Академіка Туполєва.

Користувачі соціальних мереж, які є жителями української столиці, відразу відзначили, що це гуртожиток. На думку мешканців, балансоутримувач не підтримує будівлю в належному стані. Справа в тому, що за стіною будинку є душ, за рахунок вологи і випаровування будинок почав руйнуватися. Також люди пишуть під постом, що автор має звернутися за допомогою до представників КМДА, на що жінка відповіла, що лист до адміністрації вже було відправлено. Жінці відповіли, що питання про ремонт аварійного будинку розглянули.

В адміністрації прийшли до висновку, що необхідно внести додатковий бюджетний запит для проведення ремонту. Примітно, що жінці відправили запрошення в Департамент РКІ, але вона його проігнорувала. Питання було розглянуто без її участі. Автор ролика каже, що на прийом її ніхто не запрошував, вона просто отримала лист з повідомленням.

Стіна продовжує руйнуватися, але в адміністрації стверджують, що незабаром все відремонтують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...