У лікарні помер 26-річний український воїн, поранений снайпером під Попасною

Роман родом з Вільхового Луганської області. Воювати пішов в 2019 році, після окупації рідного села.

У лікарні 30 січня помер 26-річний боєць ВЗСУ Роман Дзюбенко, поранений в зоні проведення ООС в Луганській області. Військові лікарі кілька днів боролися за життя хлопця. Про смерть військового повідомило оперативне командування "Схід" Збройних Сил України, передають Патріоти України.

Боєць був важко поранений ворожим снайпером.Нагадаємо, увечері 26 січня бойовики в черговий раз порушили режим тиші і на позиціях українських військових зав'язався бій. Роман Дзюбенко чергував на посту і одна з куль влучила йому в голову, пробивши каску наскрізь. Хлопцеві надали екстрену допомогу та евакуювали до лікарні.

Роман родом з Вільхового Луганської області. Воювати пішов в 2019 році, після окупації рідного села.

"Ромі двадцять шість. Ще якихось три місяці тому він хрестив мою донечку. Веселий, завжди допомагає, нікого не кидає у біді. Ми з ним обидва місцеві, разом вчилися в одній школі. Я знаю його з дитинства. Торік Рома одружився. Його сину усього пів року", - розповів кум загиблого Дмитро, який служить у тому ж підрозділі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...