У Лівії при спробі виходу з оточення розгромили колону путінської ПВК "Вагнер"

Оголошено, що лівійська урядова армія не веде і не вестиме переговорів з терористами і їх московськими союзниками.

Війська уряду національної згоди Лівії і турецька армія продовжують наносити разючі удари по силам бунтівного генерала Хафтара і російської приватної військової компанії Вагнера. Як по оточеним на авіабазі Аль-Ватія, так і в інших місцях. При цьому турки і ПНС не поспішають займати території і вступати в ближній бій - довбають так, щоб не було кому чинити опір, передають Патріоти України з посиланням на Selvestor Vivat.

«Оголошено про знищення колони бронемашин терористів Хафтара, що спробували покинути район Ельвшке і Бувейрат в Лівії. Так само ліквідовано склад озброєння терористів. У Хафтара ростуть втрати».
«Представники Лівійської армії заявили, що частина угруповання намагалася прорватися з оточення, в яке вони потрапили на авіабазі (Аль-Ватія) на захід від Тріполі. В результаті вогню угруповання прориву було повністю знищене. Особи, які намагаються втекти з авіабази, стають мішенню».
«За деякими даними, на авіабазі Аль-Ватія на захід від Тріполі в оточенні знаходиться не менше 140 військових РФ, включаючи офіцерів високого рангу, а також кілька офіцерів розвідки ОАЕ і третіх країн».
«Оголошено, що лівійська урядова армія не веде і не вестиме переговорів з терористами і їх московськими союзниками».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...