У Лондоні знайдена мертвою колишня дівчина принца Гаррі (фото)

Відома британська телеведуча в березні цього року повинна була постати перед судом у справі за обвинуваченням у нападі на свого хлопця.

Керолайн Флек

Керолайн Флек, яка раніше зустрічалася з принцом Гаррі, покінчила з собою в своїй новій квартирі в Лондоні, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У грудні 2019 року 40-річну жінку звільнили з телеканалу ITV через нанесення тілесних ушкоджень своєму 27-річному хлопцеві. При цьому Керолайн наполягала на своїй невинності. Після цього інциденту колишній дівчині принца Гаррі запропонували стати ведучою реаліті-шоу про пластичну хірургію.Варто зазначити, що стосунки з принцом Гаррі в Керолайн почалися в 2009 року. Тоді пару познайомили їхні спільні друзі. Але вони розійшлися після того, як преса почала писати про їх відносини. Пізніше принц Гаррі пов'язав своє життя з американською актрисою Меган Маркл, а у Керолайн було безліч романів. Про це повідомляє The Sun.

Керолайн була ведучою реаліті-шоу "Острів любові" та "X Factor". Вона також знімалася в серіалі "Зашибісь!", і брала участь в шоу "Танці з зірками". У 2015 році вона увійшла в топ-5 найсексуальніших жінок за версією журналу FHM.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...