У Львові педофіл поглумився над 12-річним хлопчиком

Злочин трапився 18 червня в районі Левандівки.

У Львові невідомий чоловік зґвалтував 12-річного хлопчика, якого заманив до себе просто під час його прогулянки з матір'ю. У соцмережах з’явилася інформація, що педофіла затримали, однак у поліції це не коментують, передають Патріоти України.

Зазначається, що хлопчик гуляв із мамою, коли незнайомець покликав його, нібито під приводом допомогти відтягнути мопед. За це зловмисник пообіцяв дитині купити газований напій.

Жінка заявила до поліції про зникнення її 12-річного сина. Однак згодом школяр повернувся додому й розповів мамі, що його зґвалтували.

У пресслужбі поліції Львова зазначили, що правоохоронці встановлюють всі обставини події й розшукують зловмисника. Тоді як із потерпілим хлопчиком працюють психологи. За вказаним фактом внесені відомості у ЄРДР, за скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Водночас на сторінці "Чим живе Левандівка" у Facebook опублікували фото ймовірного ґвалтівника. На ньому зображено чоловіка віком 30-40 років, він у темних окулярах, кепці та синій футболці.

У соцмережах стверджують, що педофіла вже спіймали. Однак у поліції це не підтвердили, але й не спростували.

"Нині я не можу коментувати цю інформацію. Триває розслідування", – заявила у коментарі ТСН речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольска.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...