У Львові суд оштрафував студентку, яка ... потрапила під колеса маршрутки (відео)

Дівчина дивом не отримала серйозних ушкоджень, так як на передній частині маршрутки після удару залишилася значна вм'ятина.

У Львові суд визнав студентку, яка перебігала дорогу в недозволеному місці і потрапила під маршрутку, винною. Тепер з дівчини, яку збила маршрутка, стягнуть 340 гривень штрафу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Студентка відбулася незначними ушкодженнями. Суд вивчив всі обставини ДТП і прийшов до висновку, що аварія сталася саме з її вини.

Відзначимо, що дівчина дивом не отримала серйозних ушкоджень, так як на передній частині маршрутки після удару залишилася значна вм'ятина.

Втім, юристи кажуть, що пішоходів штрафують дуже рідко. "Під час наїзду автомобіля на пішохода є два учасники дорожнього руху, і ПДР може порушити як хтось один, так і обидва одночасно. І значна частина подібних аварій трапляється саме з вини пішоходів", - говорить місцевий юрист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...