"У мене дежавю, я таке бачив у Слов’янську після звільнення", - Аваков про звірство в Нових Санжарах

Глава МВС додав, що за подіями в Нових Санжарах “стирчать вуха політичної та бізнесової властивості”.

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що останній раз бачив поведінку українців, подібну сьогоднішній в Нових Санжарах, у Слов’янську на наступний день після його звільнення. Про це заявив міністр в ефірі програми “Право на владу”, передають Патріоти України.

“Комунікація може бути поганою або можуть помилятися органи влади. Влада навіть може бути поганою і негарною. Але завжди є те, що не повинно нас покидати. Совість і людяність, розумієте? Те, що я сьогодні побачив, я дуже чесно скажу, мене це дуже сильно вразило. У мене цілковите дежавю, останній раз я таке бачив у Слов’янську на наступний день після його звільнення, коли розмовляв з людьми. У мене схожі відчуття. Я не знаю, що породило таку невиправдану розлюченість. Я думаю, що про це потрібно думати, думати нам усім. Це не тільки питання до влади, це питання до всіх нас. І я думаю, що так залишати це не можна”, – зазначив глава МВС.

За словами урядовця, у українців “щось не так з усвідомленням того, що відбувається”. Суспільство має винести уроки із ситуації. “Ті люди, які кидали каміння і розбили голови. Нанесли серйозну травму одному поліцейському, пробили голову каменем. Які пробили автобуси, ці люди зараз затримані і ми будемо думати, як їх карати”, – заявив Аваков.

Глава МВС додав, що за подіями в Нових Санжарах “стирчать вуха політичної та бізнесової властивості”.

Нагадаємо, увечері 20 лютого колона автобусів з евакуйованими з Китаю громадянами України заїхала в селище Нові Санжари, де місцеві жителі закидали транспортні засоби камінням. Близько сотні силовиків відтісняли протестувальників від людей в автобусах, в результаті чого постраждали декілька осіб.

19 лютого, при в’їзді в санаторій «Медобори», що знаходиться поряд з Тернополем, місцеві жителі влаштували спільну молитву, щоб в цей заклад не привезли українців, яких евакуювали з КНР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...