"У мене завжди серце зайняте": Аліна Гросу знову заговорила про заміжжя

Нещодавно співачка тільки розлучилася з першим чоловіком.

Співачка і актриса Аліна Гросу заговорила про друге заміжжя. 25-річна артистка мріє піти під вінець, але вже на все життя, передають Патріоти України.

Про нового обранця і серцеві таємниці Аліна не бажає говорити публічно. «У мене завжди серце зайняте. Перш за все, улюбленою роботою. А все інше ... Я коли буду виходити заміж, думаю, що другий раз точно буде останнім. Коли це відбудеться, обов'язково всім розповім», - розповіла Аліна на зйомках проекту «Новорічна ніч на каналі «Україна».

Співачка каже, що 2020 рік став для неї непростим роком - вона пережила болісне розлучення, перехворіла коронавірусом. Незмінною залишилася тільки любов найближчих людей, сім'ї. З батьками Аліна планує зустріти Новий рік. «Перш за все, хочу побачитися на Новий рік з родиною, з рідними. Тому що коли хворієш, відразу розумієш, що найголовніше в житті - це твої близькі люди. Їм треба частіше говорити, як ти їх любиш, частіше обіймати, цілувати і бути з ними», - сказала Аліна Гросу.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...