У мережі показали акулу, яка, імовірно, напала на українців в Єгипті (відео)

Напад стався при зануренні на території заповідника «Рас Мохаммед». Хлопчик досі перебуває в реанімації, його поранену руку врятувати не вдалося. Мати також отримала глибокі рани від укусів.

В мережі оприлюднили відео з акулою, яка імовірно напала на українців в Єгипті. Дайвер показав відео, на якому відображена агресивна акула, що належить до того ж типу, чия представниця напала на родину українців в Шарм-ель-Шейху - запис опублікував в YouTube Адел Ель Бейалі, передають Патріоти України.

На ролику зафіксовано, що акула робить кола навколо судна дайверів і намагається вкусити сходи. У своєму Facebook Бейалі стверджує, що відео з агресивною акулою знято на наступний день після нападу на українців.

Дайвер не може стверджувати, що це саме та акула, яка напала на громадянку України і її 12-річного сина. Але показана на відео акула теж відноситься до океанічних довгокрилих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...