У мережі показали відео з місця смертельної аварії на Запоріжжі

В результаті лобового зіткнення Daewoo Sens і Toyota Avensis загинули двоє людей, ще п'ятеро отримали травми.

У мережі з'явилося відео з місця аварії в Василівському районі Запорізької області, де 28 червня загинули двоє людей. Ролик опублікували на YouTube-каналі "Сайт Zабор", передають Патріоти України.

На записі видно, що на місці події працювали правоохоронці. Також там знаходиться машина швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, в результаті лобового зіткнення Daewoo Sens і Toyota Avensis загинули двоє людей, ще п'ятеро отримали травми. Зокрема, в аварії загинули водій Daewoo і його пасажирка, жінка 1990 року народження. Дитина 2016 народження, яка перебувала в цьому ж автомобілі, госпіталізована.

Також в лікарню доставили водія автомобіля Toyota Avensis 1972 року народження, жінок 1976 і 1997 років народження, чоловіка 1998 року народження та неповнолітню дівчинку 2004 року народження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...