У мережі з'явилася яскрава фотожаба на відставку російського уряду

На колажі сатирично зображена звичайна реакція російського-прем'єра Дмитра Медведєва на пропозицію президента Путіна, щось поміняти.

У мережі продовжують жартувати з приводу відставки уряду Російської Федерації, про яку оголосив прем'єр-міністр Дмитром Медведєв після виступу президента Росії Володимира Путіна з поводженням з Ради Федерації. Влучну фотожабу опублікував на своїй Facebook-сторінці журналіст В'ячеслав Масний, передають Патріоти України.

На колажі сатирично зображена звичайна реакція російського-прем'єра Дмитра Медведєва на пропозицію президента Путіна, щось поміняти. "Ні, я з рашкованської політики буває просто потухаю", - підписав фотожабу автор.

Як відомо, за сформованою в сучасній Росії політичною традицією, всі зміни у вищих ешелонах влади обмежуються чергуванням Путіна і Медведєва на посаді президента і прем'єр-міністра. Мабуть, тому на заклик до змін, прем'єр Медведєв відразу відповів відставкою, викликавши при цьому здивування президента Путіна.

"Розпорядження Путіна щось поміняти, були прийняті до відома ще до їх появи. Д - дисципліна", - прокоментував опубліковану в соцмережі фотожабу український журналіст Денис Попович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...