У Міноборони визначилися з точками розведення сил на Донбасі, - Загороднюк

Очікується, що після відведення сил на лінії розмежування з'являться нові можливості для переходу населення з окупованої території на підконтрольну Україні.

У Міністерстві оборони України все ще не відмовилися від ідеї відвести війська ще з трьох точок на лінії розмежування на Донбасі на додаток до тих, де це вже відбулося. Нові райони розведення сил визначені, але поки не розголошуються. Про це на брифінгу заявив міністр оборони України Андрій Загороднюк, передають Патріоти України.

Очікується, що після відведення сил на лінії розмежування з'являться нові можливості для переходу населення з окупованої території на підконтрольну Україні. Питання обговорюватиметься на переговорах мінської групи.
Також Загороднюк уточнив, що з 1 січня 2020 року планується оголосити повне перемир'я на лінії розмежування. «Ми говоримо про повну перемир'я з 1 січня», - наголосив він.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...