У Молдові підтвердили наявність коронавірусу у 8 паломників у Почаївський монастир в Україні

В даний час Молдові виявлені 94 випадки зараження коронавірусів. Двоє людей видужали. В одному випадку - летальний випадок.

Всупереч поширенню в світі коронавіруса, група віруючих з Молдови попрямувала в Україну, щоб відвідати Почаївський монастир. Коли люди повернулися на батьківщину, у восьми з них виявили зараження COVID-19. Про це заявив прем'єр-міністр Молдови Іон Кику, передають Патріоти України з посиланням на ZDG.

«Є ризик того, що весь автобус інфікований. Ніщо нас не врятує, якщо ми несвідомо їдемо інфікуватися», - сказав глава уряду.

За його словами, молитися слід, перебуваючи вдома, щоб не ставити під загрозу життя близьких людей.
Відзначається, що Митрополія Молдови заявила, що богослужіння припинені не будуть, просто їх стануть проводити в «жорстких умовах». Це при тому, що відповідно до наказу Вселенського патріарха Варфоломія проведення служб і обрядів до кінця березня має бути припинено.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...