У МОН анонсували підвищення на третину зарплат педагогам у 2021 році

Шкарлет прирівняв низькі зарплати вчителів до злочину проти України.

Протягом 2021 року зарплати українських педагогів в порівнянні з серпнем 2020 року збільшаться майже на 30%. Таку заяву зробив виконуючий обов'язки міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет в ефірі одного з українських телеканалів, передають Патріоти України.

"Доходи вчителів вже виросли з 1 вересня на 5,8%. У зв'язку з підвищенням заробітної плати з 1 січня доходи збільшаться ще на 20%, з 1 липня - ще на 8%. Тобто протягом 2021 року зарплати педагогів у порівнянні з серпнем 2020 року збільшаться майже на 30%", - заявив Шкарлет.

Чинний в.о. глави Міносвіти висловив стурбованість низьким рівнем зарплати педагогів. "Можу сказати щодо зарплат вчителів - це одне з чергових злочинів проти України, який відбувався протягом 29 років", - додав Шкарлет.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...