У Москві коронавірусні медсестри обікрали знамениту актрису

Васильєва отримала позитивний тест, який показав, що у неї коронавірус. Але, пробувши в лікарні всього ніч, вона втекла звідти додому.

Російська актриса театру і кіно Тетяна Васильєва позбулася смартфона у власній квартирі. Вона помітила пропажу після уходу медсестер, які приїхали додому до актриси провести третій тест на коронавірус, передають Патріоти України з посиланням на інстаграм-аккаунт невістки артистки.

За словами невістки артистки Марії Болонкіної, медпрацівниці спочатку вели себе дивно. Дівчата зайшли в квартиру в уже одягнутих бахилах. Мазок з гортані на наявність коронавірусної інфекції брали невміло.

Коли Васильєва на хвилину відійшла в іншу кімнату, медсестри швидко зібралися і пішли, а незабаром актриса помітила, що пропав її мобільний телефон.

Тетяна Васильєва буде писати заяву в правоохоронні органи, а також зараз вона намагається з'ясувати, чи дійсно дані медсестри - співробітниці лікарні або аферистки, які дізналися що вона чекала перевірку на коронавірус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...