У Москві терміново госпіталізували зірку радянського кіно: Що відомо

На Тализіну чекає реабілітація та відновлення.

Зірка культового радянського фільму "Іронія долі, або З легким паром", Валентина Тализіна, терміново госпіталізована в клініку Москви, про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

84-річна народна артистка потрапила в лікарню по "швидкій" з гострим нападом. У лікарні Тализіній діагностували мікроінсульт. Лікарі говорять, що на даний момент життю актриси нічого не загрожує. Але їй належить відновлення в реабілітаційному центрі.

Стан актриси медики оцінюють, як "стан середньої тяжкості".

В даний час життю актриси нічого не загрожує, небезпека минула. Однак медики заявили, що їй необхідне повноцінне відновлення в реабілітаційному центрі. Лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості.

Актриса театру і кіно, Валентина Іларіонівна Тализіна, отримала славу як майстер епізодичних ролей. У свій час вона блищала у відомих фільмах: "Велика перерва", "Дульсінея Тобоська", "Про бідного гусара замовте слово", "Афоня", "Пригоди італійців у Росії". Але більшу частину свого творчого життя актриса все ж віддала театру.

Найвідомішою кінороллю Тализіної все ж є характерний персонаж подруги Наді з "Іронії долі". Тализіна разом з Лією Ахеджаковою створили неймовірно смішний дует двох абсолютно протилежних подруг.

Крім того, Тализіна подарувала голос персонажу Барбари Брильської, яка говорила з сильним польським акцентом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...