У моторошній ДТП у Південній Африці загинув відомий футболіст (фото)

Від удару в авто вирвало двигун.

Колишній захисник збірної ПАР Анеле Нгконгка загинув в автокатастрофі в понеділок вранці. 33-річний футболіст потрапив в ДТП в провінції Квазулу-Натал. Удар був настільки сильним, що Анеле викинуло з автомобіля. Він помер на місці до приїзду швидкої допомоги. Його супутниця знаходиться в лікарні в критичному стані, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У Мережі з'явилися фото розбитого автомобіля Нгконгка. Авто настільки постраждало, що у нього вилетів двигун.

Нгконгка починав кар'єру в скромному клубі "Форчун" з ПАР. У 2007 році Анелі побував на перегляді в лондонському "Арсеналі" і вразив Арсена Венгера, однак не зміг отримати дозвіл на роботу. Проте, затриматися в Європі йому вдалося. У тому ж році він підписав контракт з бельгійським "Генком", де провів дев'ять років. У Бельгії південноафриканець ставав чемпіоном країни, дворазовим володарем Кубка і один раз – Суперкубка. Також у нього є досвід виступу в чемпіонаті Франції за "Труа".

У 2016 році він повернувся на батьківщину, підписавши контракт з "Мамелоді Сандаунс", а зовсім недавно на правах оренди перейшов в "АмаЗулу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...